Sunday, April 14, 2013

happy 19th birthdayy mera !



happy birthday to youuu...
happy birthday to youuu...
happy birthday to mera....
     happy birthday to youu~~~~

yeayy dah tua dah sorang kwn kita ni...
smoga panjang umur n murah rezeki..
may Allah bless you always..

thanks for being my bestfriend...
im so glad dpt kenal dengan mera....
thanks sbb mera always ada ngn aku time susah senang...
mera banyak sgt tolong aku...tsktsk :'( tacing rasanya

hmm.hope kita akn kwn sampai bila-bila
thanks mera selalu ada utk aku...
pergi kelas sama2, duk kat klas sama2, mkn sama2...lepak rumah sama2..
happy n sedih sama2..
ape lagi ape lagi?
hehe

sekarang mera tu dah tua ye..
even selalu perasan "matured"
hope jadi betul2 matured la ye lpas ni..hihi 
bagi aku, even kdg2 mera mcm bdk2, *aku pun*
tp mera ada perasaan yg matured.
mera tabah.
mera slalu jaga perasaan org,
mera selalu sabar
mera care kt org..

tahu tak, susah nak dapat kawan mcm mera :')
n i really appreaciate that.

happy birthday my friend ;)







hihi :) love youu~
btw, tidak lupa juga kat tim n lan ...



saya sayaaaang korang :)

k bye.