Tuesday, September 18, 2012

another random


assalamualaikum dan selamat sejahtera ~


hai u ols :)
k tetibe rasa nak hapdet blog sebab tengah bosan sangat kott.harhar
hari ni 18 sept 2012 dan sudah sebulan saya di penang selepas raya hari tuu.
dapat beraya seminggu je with famly then balik penang..sedih jugak

oh yee raya baru je habis, tak sempat nak wish raya n hapdet pasal raya kat sini..
k,takpe.. happy belated raya lah yee..hihi.


tade banyak gamba raye laa nak upload..ada tu ada tapi kat kamera cousin
alaaaaa :(

k, rinduu nak raya ngn kawan2 gombak yakni mereka2 seperti maziera mazlan, farah ziha, nurul farahin, nawal shuhada dan lain2~
..tak dapat spend time ngn dorang raya baru ni
arggh bored bored bored.

tapi yang penting dapat jugak spent time with my girlfriends maz amalyna dan mira aziz . thankyouu sayangs 
<3

*ghinduu la kat awok2 :')

ohyee hari ni on9 je kje taktahu nak buat ape. kebosanan yang teramat
bilakah kebosanan ini boleh berakhir..harhar.
hmm lapaq la pulak..mengidam mekdi lahhh..
anyone boleh delivery kan kat i~ *harapan tinggi menggunung ni*

mekdi mekdi mekdii!!!!

haa mana gamba mekdi ada tak..jap..


yeahh tu diaa . mengidam punya pasal. i want big mac..ohh maiii T_T
DEMMM


okey lah taktahu nak tulis ape dah lagi..itu sahaja hari ni..papai
 *lelambai tangan*







No comments:

Post a Comment