Friday, July 6, 2012

im coming home :)


allohaaaaaiiii~


hihi :)
rindunyaaaaaa kat blog saya yang tak berapa nak comel ni..hee~

saya dah lama gilaa tak update blog..soo busy lahh sekarang ni...byk assigment,tutorial, presentation, kelas malam, texting..*oppss* hehe.

btw,nak mention kat sini,
saya sudah pulang gombak.....
yeayyyy :D
eksaited gilaaaa ni..
hihi
almaklumlaa saya sudah sebulan seminggu kat penang..
nak balik je,tak berkesempatan..
alhamdulillah,kali ni berkesempatan..but kejap jelaa..
its0key..atleast dapat balik
hihi


*muka eksaited*
hahaha
ehh,ni la classmate saya :)
tim, meera, n yen. 
merekaa best dan saya suka! hee .





hmm byk lg gamba tp kat tim tim..hee :) nanti lahh if rajin saya upload ea!
tp bila nak update blog lg nta laaa..
after ney susah da nak balik.
balik raya nanti lah..
alaaa alaaa lama lg..
nanti rindu gombak....haishhh dah dah tamao sedih2~

okey laa saya sudah ngntuk dan mahu tido..bye2 n nite~
assalamualaikum..


















No comments:

Post a Comment