Sunday, July 22, 2012

random .


assalamualaikum..

di sini sy ingin mengucapkan selamat berpuasa kpd semua..
hee~
pejam celik pejam celik dah bulan ramadhan kita kan..
teringat lg masa aku kecik2 dulu..time bulan ramadhan, siap buat countdown nak raya.. pastu
suka tgk rancangan jln2 cari makan sampai rasa terliur gilaa.haha
pastu gy bazar, rasa mcm nak beli semua makanan kat situ.waaa~
pastu lpas bukak puase kenyang gilaa byk mknan tak habis..
haishh nafsu nafsu..

hmm rindunyaa puasa zaman skola n asrama dulu...
bukak puasa ramai2 kat dm, sementara tunggu bukak puasa tu, ktorang lepak2 dlu
kat tangga or belakang tangki sambil tgk matahari trbenam..
tak pun , duk dlm dm, dengar lagu sandaran hati~letto..
haishhh seriusly rinduu...

now..for the 1st time sy berpuasa di penang..haihh pening nak memikirkan soal
makanan..yelaa dulu kat dm, semua dah tersedia..tinggal duduk makan je..makanan pun superb laa
 kat dm dulu . *cehh bodek* hee
skang tiap tiap hari tak tahu nak mkn ape..nak murah ke nak mahal ke nak biasa ke nak sedap ke..
haishh pasal mknan pun boleh pening..lg2 tga jimat duit ni..hahhaha.

yeayy tak saba nyee nak cuti raya...hhaha *baru puasa* so lg sebulan nak balik gombak
hee sy dah tak homesick :) 
takpe, belajar berdikari duk jauh2 ni..


*muka time demam*
hahahha

okey laa . skali lg sy ingin mengucapkan selamat menyambut ramadhan al mubarak
n selamat berpuasa..tidak lupa juga selamat berbuka puasa dan sahur . hee
time2 puasa ni kena puasa makan,minum,telinga,mata,mulut. ingat tu kawan2 :)
*peringatan utk diri sendiri juga* hihi

sampai di sini saja,
assalamualaikum...


Friday, July 6, 2012

im coming home :)


allohaaaaaiiii~


hihi :)
rindunyaaaaaa kat blog saya yang tak berapa nak comel ni..hee~

saya dah lama gilaa tak update blog..soo busy lahh sekarang ni...byk assigment,tutorial, presentation, kelas malam, texting..*oppss* hehe.

btw,nak mention kat sini,
saya sudah pulang gombak.....
yeayyyy :D
eksaited gilaaaa ni..
hihi
almaklumlaa saya sudah sebulan seminggu kat penang..
nak balik je,tak berkesempatan..
alhamdulillah,kali ni berkesempatan..but kejap jelaa..
its0key..atleast dapat balik
hihi


*muka eksaited*
hahaha
ehh,ni la classmate saya :)
tim, meera, n yen. 
merekaa best dan saya suka! hee .





hmm byk lg gamba tp kat tim tim..hee :) nanti lahh if rajin saya upload ea!
tp bila nak update blog lg nta laaa..
after ney susah da nak balik.
balik raya nanti lah..
alaaa alaaa lama lg..
nanti rindu gombak....haishhh dah dah tamao sedih2~

okey laa saya sudah ngntuk dan mahu tido..bye2 n nite~
assalamualaikum..