Saturday, June 9, 2012

new life :)



haii :) sehat ? haipp haipp..lamanyaa aku tak hapdate blog . bzy laa sjak kblakangan ni -..-
huhu . 

actly aku dah seminggu tinggalkn my gombak kesayangan..sedih T_T . n now menetap di penang..
okey aku rindu rumah.seriusly . rindu famly, kawan2.. haihh . after spm , byk sgt kenangan yg tercipta n i really miss that moment2 .

setelah sekian lama jadi anak dara sunti kat rumah *eh yeke* hahaha , akhirnya aku dpt tawaran
blaja kat uitm bukit mertajam , pulau pinang .
*wahh jd org utara naa~


masa seminggu seminggu orientasi mmg rasa damn laa.. almaklum laa kita ni dah lama terpuruk kat 
rumah macam ular baru kenyang makan lembu  tido makan,tido makan , bergerak dalam kawasan rumah je..
masa minggu orientasi , kena rush gilaa , sampai nak pergi satu tempat ke satu tmpat berlari2..
makan laju laju nak menghayati makanan pun tak boleh -.-

hahha takpe takpe..orientasi dah habis . yeayy *lompat bintang* . hehe

alhamdulillah atleast ada jugak membe2 aku yg dapat uitm sini.. zana,ratna, n adlia :)
tapi tak sama rumah la.sama kolej je..
aku dapat kolej kristal :)


not bad laa..ni kolej baru so rasa best :)
n yg aku rasa awesomenyaa aku dapat housemate yg sekepala :) hihi


ini la ruang rumah kami.. 1 rumah 2 bilik.. 1 bilik ada 4 org :)
housemate kami : nik,ima,mila,dija,aina, n ira

hihi :D

aku amek kos civil engineering..housemate yg sama kos ima jela..
atleast ada la sorang.. boleh belaja sama2..

kat sini pun banyak mall . so tade la buat aku rasa damn bosan.. smlm baru
tgk wayang  n shopping ngn zana & ratna . 
hee suka suka ^_^

okey laa sampai di sini sahaja enteri sy kali ini,
assalamualaikum~ 
have a nice day friend !