Friday, May 18, 2012

save and sound :)




I remember tears streaming down your face
When I said, I’ll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, Don’t leave me here alone
But all that’s dead and gone and passed tonight

Just close your eyes
The sun is going down
You’ll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I’ll be safe and sound

Don’t you dare look out your window darling
Everything’s on fire
The war outside our door keeps raging on
Hold onto this lullaby
Even when the music’s gone

Just close your eyes
The sun is going down
You’ll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I’ll be safe and sound

Just close your eyes
You’ll be alright
Come morning light,
You and I’ll be safe and sound…

Friday, May 11, 2012

hiking :D


hey hey ! lamanyaaaa tak hapdate blog ni *winkwink :)

yess,sy sukaa hiking :) hiking itu mencabar. mencabar itu best. best itu awesome :)
 yeayyy..

buat masa ni , tade la banyak mana aku dah jelajah bukit n gunung.. stakat ni baru
gunung datok, bukit tabur, gunung nuang n bukit broga..huhu :D

yaa yaa . kalau tak disebabkan pengakap , aku takkan jejak tempat2 awesome tu.. ececey..
yeayyy scout~ always scout~ love scout~


BUKIT TABUR

yess..bukit ni mmg bahaye..nama pun bukit tabur, batu dia bertabur2 ohh..
nak sampai ke puncak mmg pening sbb banyak puncak..hahha then puncak paling tinggi tu la puncak dia


haha mmg awesome la hiking bukit ni..banyak memanjat2 coz byk batu..n pernah ada kes org meninggal naik bukit ni..huhu bahaya . alhamdulillah ktorang brjaya naik& turun dgn jayanya :)






GUNUNG NUANG

okey..gunung nuang ni pulak gunung paling sakit pernah aku naik..takcaye tanya nawal *kan nawal
kan..huhuhu :') 
gunung ni gunung paling tinggi kat selangor..n lg tinggi dari gunung datok..
pergh..sakit bhai sakit sakit. hahaha :D

tp ape2 pun , mmg banyak pengalaman hiking gunung ni..
gunung ni ada peringkat..start td starting point, kem lolo, kem pacat,puncak pengasih, n last , puncak nuang :)







nuang terbaikkkk~


GUNUNG DATOK

Gunung datok ni ktorang gy time zaman skola dulu masa form5 :)
yess , ni gunung 1st yang ktorang penah gy..best ! gunung ni kat nogori 9 yepp..







yeayy pucak gunung datok :D


BUKIT BROGA

hihi hiking yang ni baru2 ni je ktorang naik time kem rovermoot..ni hiking paling sempoi yang awesome sgt :) ktorang naik kul 4.30 pagi..hiking gelap2..hee syiokkk kat atas tu cantik sgt :)








broga best :) jeless ngn ara dia naik lagi bru2 ni -.- 

YES, I LOVE HIKING <3



*okey cukup sampai di sini sahaja entry sy..bye :D