Monday, March 5, 2012

generasi pompuan -.-


okeyy maksud aku generasi pompuan tuu ni dia


hayyooo..ni adik2 aku punya pasal laa tibe2 aku rasa nak tulis enteri pasal ni..aku tak tahuu la apesal dorang fanatik sangat kat snsd neyy . pekejadah nta lee..masalahnye siap ada buku khas "girls generation" lagi..aku dah banyak kali dok perli2 mereka ney tapi tade function pun -.- hahaha okeyy takpe . nasib baik tak fanatik kat "generasi pondan". hehehe siap la korang, aku nyorok buku korang tuu padan muka ! rimas tahuu tak rimasss "_______"



ini dia selepas mereka bertaubat laa agaknye...jeng jeng jeng


cantik kan ! nama kumpulan baru : generasi muslimah
hehehe :D

No comments:

Post a Comment