Wednesday, March 28, 2012

:(

dah tajuk buat muka sedih mmg nampak sangat aku ni tga sedih . k fine . yaa . aku sedih . sedih n feel sorry to him :'( ntalaa . k aku ni teruk kaan ? yeahh i know dia marah kat aku , n aku buat kesilapan again n again . tapi semua ni akan jadi salah faham but thatz noting :( please faham thatz noting okeyh . huhu


Sunday, March 18, 2012

kem vigil kelana bersekutu gombak 2012 :)



:)
ehem ehem..seperti tajuk di atas, pada 17&18 march yang lalu telah berlangsungnya
event itu..
dengan ini , saya mengisytiharkan , kami berkelana :)


hahahhaa nampak aku tak ^^ if taknampak,klick je gamba tu..


k finee..aku sorang je lelaki paling hensem kat sini . haha kami kelana c pengakap gombak :)

yeahh malam vigil paling best..kena "kuyup" jirus ngn abg ipan . then
gelak2 mcm gilaa :D


campfire ! aku tak tido langsung ohh . sbb khemah perempuan ada dak laki
tido..suke hati je =="
then balik rumah , aku ganti tido tuu dengan jayanya :)


kawan baru :) nama dia rosnadia..comel kaan ? dia ni kelana G n 
dia dah king~ okey jelouss.. hm perempuan mmg 
pupus ohh kat kem ni. only 5 daripada 30 peserta vigil..terbaik lahh
haihh . 


7.00 am. - perkara paling aku rindu nak buat : baring dalam
khemah,bukak pintu khemah tuu then pandang atas tgk suasana hutan.
aku suka buat tiap kali gy kem :) 

*okey aku rindu kem . sekian terima kasih..





Wednesday, March 14, 2012

:)


have a nice day yaa ^^

ehem2..hari ni dengar lagu je kerja aku..hahahha
okey then tiap kali aku dengar lagu "if i die young" mesti aku terasa suasana saat2 
my friends n i pergi jog kat titiwangsaa . yeahh . 
best ! 


    


rinduuu~
hihi.sbnrnye banyak lagu yang bila kita dengar balik, kita 
dapat rasa suasana someting yang dah lepas kan..
lagu mengingatkan suasana :)

okeyy bye !



Sunday, March 11, 2012

yesterday :)


hye!
semalam taksempat nak update blog . huhuhu
its0key update hari ni jelaa :) 

ehem ehem..
hahaha smlm tade la mnde sgt cuma keluar jugak aku dari rumah selepas sekian lama
terperap kat rumah selepas selama seminggu aku bergelar 'pengusaha anggur berjaya'.
hee~


hahaha sadis gila gamba ni wehh "______"

hmm..smlm aku gy perjumpaan kelana pengakap kat skola hijau nuu . haha so sblum tuu aku gy rumah nawal dulu naik teksi cina.hahaha perlu ke aku cerita ? cuma nak mention sbnrnye wa dah lama tabik woo
sama itu org cina bekerja. dorang kasi layanan nice gilaa ohh . org melayu ? jgn harap . bape percent je cmtuu. haishh . thatz why laa org cina lagi maju woo ! thanks uncle ^^

after that ktorang gy perjumpaan nuu . hahaha dok pecah perut la gelak
cam ntah pape jee :D then dapet nii


lencana pengakap kelana :)

hahahaa k,abaikan "_______" takbajet pun saje jee :D HAHAHHAA
yeahh lpas perjumpaan tuu mmg aku lapar gilaa la tak lunch lagi padahal dah pukul 4 ptg . wuuuu :'(
so ape lagi..serbu NZ...hihihi


akhirnyaaa :) 
hihi suko suko ^^ tapi aku mintak paling tinggi but tinggi stakat ni jelaa mamak uhh kasi
*hampo eden !

hahahha (Y) yeahh
sbnrnye wa makan roti bom sbb kalau nak oder megi goreng kang kena perli ngn mereka . waa~
yelaa hari tuu kan eden pernah post sal keburukan mkn megi tuu :'( sobsob
*yg tinggi menggunung ni kongsi ramai2 laa bukan wa sorang!. hahaha 

okeyy then, malam pulak keluar lagi :) tapi gy rumah cousin jelaa ada
bbq . hihi . WHY HIDUP AKU NI PENUH NGN MAKANAN ?? hahaha takpee redha -.-

ala..takde gamba ngn bbq laa . ngn cousin adaaaa ^^


hihi sayaaaaaaaaaang korang ^^
lama tak jumpa kaan ?

okey dah penat menaip sampai sini jelaa . k baiiiii ! 

Saturday, March 10, 2012

terukir di bintang


Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu

Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu


Thursday, March 8, 2012

spm :)


hanya tinggal 14 hari for result spm..

good luck kawan kawan 

kita dah buat yang terbaik

hanya mampu tawakal & berdoa

semoga kita mendapat result yang terbaik dan cemerlang

amin~


Monday, March 5, 2012

senaman ringan~ hihi


..Hanya amik masa 7 minit untuk buat

senaman ringan ini..ikut la arahan ni betul2...


ni ala taichi sikit la...
sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni...
untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa.. aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler... jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi..
ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan...
buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit...
buat macam takde masaalah...

buat secara aggresive  pula...

heheehehe.... :D


okeyy kan ??slamat maju jaya! hasinyaa.....



huahuahua =="

generasi pompuan -.-


okeyy maksud aku generasi pompuan tuu ni dia


hayyooo..ni adik2 aku punya pasal laa tibe2 aku rasa nak tulis enteri pasal ni..aku tak tahuu la apesal dorang fanatik sangat kat snsd neyy . pekejadah nta lee..masalahnye siap ada buku khas "girls generation" lagi..aku dah banyak kali dok perli2 mereka ney tapi tade function pun -.- hahaha okeyy takpe . nasib baik tak fanatik kat "generasi pondan". hehehe siap la korang, aku nyorok buku korang tuu padan muka ! rimas tahuu tak rimasss "_______"



ini dia selepas mereka bertaubat laa agaknye...jeng jeng jeng


cantik kan ! nama kumpulan baru : generasi muslimah
hehehe :D

meow meowww~

hye !


comel kannn ??

okeyy nama dia kencing.hihi comel kann nama dia..bunyi cam tak senonoh pun ada tapi tu laa nama yang paling comel pernah aku dengar .haha yeahh bukan sebab dia suka kencing merata rata tapi..adela sbbnye..haaha. actually kencing dah menghilang kemana nta sanggup diaaaaa :'( waaa
hmm kalau dah mati,alfatihah~

Sunday, March 4, 2012

1st :)



haii.ni 1st time sy taip kat blog ney . mula mula rasa cam nta pape jee last2 layan jugak.hihi . okey untuk cuba cuba jee sbb tgk sume org ada blog so sy pun ngade2 try . hihi . yeahh :)